Vast in de stemming komen. #februari3

Zo dat was me mijn week wel, ik ben al lekker in de stemming gekomen? Wil je weten waar voor lees dan gezellig verder. Helaas is het door alle drukte me niet gelukt om de foto’s op de computer te zetten.

Maandag en Dinsdag waren rustige dagen, hier heb ik veel in huis gedaan omdat we het de rest van de week druk hadden.

Woensdag heb ik gezellig bij me moeder doorgebracht, het was heerlijk weer en zijn dan ook gaan wandelen met de hond. Inde avond het hadden we een afspraak en later kwamen er nog mensen naar ons huis kijken. Het was super gezellig.

Donderdag, Jeroen was werken en ik heb rond zitten zoeken naar een baan. In de avond kwamen wat vrienden op bezoek. De heren gaan met zijn 4e een weekend weg en de reis moest nog even geboekt worden. Hotel was wel geregeld maar was nog niet door iedereen gezien.

Vrijdag, overdag heb ik niet heel veel gedaan, maar rond half 6 was ik bij mijn ouders. We gingen naar het gemeente fist (gemeente feest in Eindhoven). Gezellig met de familie.

Zaterdag, ik ben eerst naar de markt geweest, later nog even bij familie. Rond 19.00 ben ik richting mijn neef gegaan omdat we naar het federatiebal gingen. Hier wordt elk jaar de nieuwe stadsprins bekend gemaakt voor het komende carnavalsseizoen. Me neef moest muziek maken, verder kwam ik daar veel bekende tegen dus was weer erg gezellig. Wel was het best laat geworden. We waren op de fiets gegaan maar terug waren we nogal omgefietst haha. Mijn auto stond wel bij mijn neef dus vanaf daar ging ik met de auto naar huis.

Om 04:00 lag ik in mijn bedje.

Zondag heb ik eerst heerlijk uitgeslapen en later op de dag zijn we naar een verjaardag geweest van Jeroen zijn familie. Omdat het neefje van hem ook moest afzwemmen zijn we daar nog even wezen kijken. Daar hebben we nog gegeten en daarna lekker naar huis gegaan.

 

Ik zie jullie snel volgende week wordt gezellig met de carnaval!! Tot dan

 

 

Geef een reactie