Schoolwerk afmaken #Januari2

Zo daar zijn we weer, afgelopen week niet heel veel gedaan. Ik heb alleen wat dingen voor school afgemaakt zodat ik alles op tijd in kon leveren. Verder zijn we een dagje weg geweest met het gezin, en weer begonnen met hardlopen.

Maandag heb ik niet heel veel gedaan vooral aan school gewerkt. Na het boodschappen doen ben ik nog even bij een vriendin langs geweest. S’ avonds zijn we nogĀ even bij mijn ouders geweest.

Een voordeel van dat ik deze week niet hoefde te werken is dat ik me schoonzus kon helpen. Ze moest werken en de kinderen konden niet naar de opvang. Ik heb ze opgehaald en ze hebben hier nog even met de lego zitten bouwen. Verder heb ik deze dag het huis gepoetst en de was gedaan.

woensdag donderdag en vrijdag heb ik wat in het huis gerommeld en wat spullen opgeruimd. En de laatste spullen gehaald voor zaterdag.

Zaterdag gingen we een dagje weg met het gezin. We gingen naar Scheveningen voor de musical de Lion King. Wauw wat een gave musical, zeker een aanrader. Na de musical hebben we nog heerlijk gegeten op de boulevard en toen zijn we richting huis gegaan.

Zondag zijn Jeroen en ik weer gaan hardlopen na een lange tijd niks gedaan te hebben. Ik vond het wel lastig want er lag op veel plekken nog sneeuw en soms zelfs ijs. Maar het begin in gemaakt en ga het zeker ook weer oppakken.

Deze week nog geen foto’s vanaf volgende week wel weer denk ik. Verder ga ik komende week misschien wat filmen om te kijken hoe me dat bevalt.

Liefs Femmke

Geef een reactie