Nog een paar weekjes.

Nu ik de blog weer oppak zijn we inmiddels al ruim in het laatste gedeelte van mijn zwangerschap. Ik ben nu 32 weken zwanger en kan niet wachter tot onze kleine meid er is. Maar ja nu begin in toch ook wel te denken dat het allemaal heel snel gaat. Bij de gedachten dat ik over 2 weken vakantie/verlof heb raak ik ergens toch wel een beetje in de stress.

Ik denk dat elke moeder dit wel herkend, heb ik alles in huis, heb ik genoeg van dit of dat. enz.. Maar ik moet niet zo twijfelen, als ik aan de moeders om me heen vraag zeggen ze allemaal dat ik genoeg heb. Dus daar ga ik dan maar even van uit. En eerlijk heb ik iets niet dan is er altijd een winkel in de buurt en vast ook wel iemand die het even wil halen.

 

Maar wat ga ik doen in de komende weken. Nou ik moet dus even werken maar wat ga ik toch doen in mijn verlof? Nou ik denk in het begin de kleertjes wassen en de laatste dingen regelen. Haha daar is de stress weer ik had toch alles geregeld. En daarna denk ik vooral uitrusten en genieten van de laatste weekjes.

Ik zie jullie snel en tot die tijd houdt ik jullie natuurlijk op de hoogte van alles.

Geef een reactie