Misschien weer een baan!? #Maart3

Wat een week, druk met sollicitatie gesprekken en Jeroen zijn verjaardag.

Nou er komt weer een beetje goednieuws aan, afgelopen week had ik 2 sollicitatie gesprekken en bij allebei de gezinnen kwam ik voor de 2de keer. Nu is het even afwachten. Voor me gevoel gingen ze bij allebei wel goed. Komende week hoor ik iets meer dus dan weten jullie ook iets.

We zijn deze week ook nog naar de Ikea geweest, we gingen voor tuinmeubels kijken die we gezien hadden op internet. Maar we wilde even kijken hoe het zat enz. Nou worden het niet de tuinmeubels die we gezien hadden maar ze hadden gelukkig nog andere mooie staan. Dus binnen kort kunnen we de tuin af gaan maken. Dat komt goed uit want vandaag is de Lente begonnen dus zonnetje kom maar te voorschijn.

Donderdag was Jeroen jarig, ik had een cadeau besteld maar dat moest ik nog ophalen. ‘S avond deden we niks voor zijn verjaardag want dat deden we zaterdag.

Het was een gezellig feestje en we zijn er nu weer van af voor de rest van het jaar haha, zondag hebben we alles gepoetst.

Ik zie jullie volgende week, misschien ben ik dan inmiddels al tante want het is afwachten tot de kleine van me broer komt!!

Geef een reactie