Meest gestelde vragen

Alweer 2 maanden papa en mama, hoe gaat het, wat vind ik zwaar en wat gaat ons makkelijk af. Dit alles vertel ik je vandaag.

Inmiddels is Lisa 2 al weer 9 weken oud en zijn wij alle helemaal gewend, eerlijk gezegd vond ik het niet heel erg wennen. Ja het is anders maar we hadden zo uitgekeken naar het moment dat we onze kleine meid konden vasthouden. Maar hoe gaat het nu?

 

Nu kom ik direct bij de meest gestelde vraag. Hoe gaat het met Lisa, o en met jou?

Met ons gaat het goed, ik ben inmiddels hersteld van de bevalling en heb eigenlijk nergens last van gehad gelukkig. Ook Lisa doet het super goed en daarbij komen we meteen bij de volgende vraag.

 

Slaapt ze al door? En ligt ze bij jullie op de kamer ?

Hier kan ik met een lach op mijn gezicht ja op zeggen!! De eerste 6 weken heeft ze bij ons op de kamer gelegen, dit omdat Lisa op een verdieping hoger ligt als onze slaapkamer. In het begin vond ik het geen fijn idee dat ze ”daar boven” helemaal alleen lag. En fijn was het zeker, Niet steeds 2 trappen op hoeven als ze de nacht voedingen moest. Omdat het wiegje wat smal was merkte we al snel dat Lisa zich zelf wakker maakte als ze tegen de randen aansloeg. Daarom is ze bij 6 weken naar haar eigen kamertje gegaan.

En vanaf dat moment slaapt ze dus door. Ze krijgt rond 23.00 uur de laatste fles en slaapt dan tot ongeveer 7.00 uur.

Je leest al dat ze de laatste fles krijgt. Deze vraag werd tijdens mijn zwangerschap al veel gesteld maar ook zeker nu!

 

Geef je bost of flesvoeding?

Zeker als mensen op bezoek zijn en een van ons Lisa de fles geeft, dan vragen sommige mensen wel waarom geef je flesvoeding. Ik vind dit altijd zo’n dingetje. Wat maakt het uit of je nu fles of borstvoeding geeft. Ik heb er persoonlijk geen keuze in gehad.

 

Dit was het weer voor deze keer, tot snel!!

 

 

 

Geef een reactie