Hard aan het klussen in ons huisje. #oktober3

Deze hele week stond in het teken van klussen en nog eens klussen. Alle dagen waren vol gepland met dingen in en rond het huis regelen. Ook nu heb ik geen foto’s dit omdat ik nog steeds in het huis zit.

Maandag.

De schilders kwamen dus ik was al vroeg in het huis om op ze te wachten, na een kopje koffie zijn ze aan de slag gegaan. Ze hebben veel gedaan maar konden helaas nog niet beginnen met schilderen. Dit omdat de muren erg slecht waren.

Dinsdag.

Eerlijk ik weet niet echt meer wat ik gedaan heb die dag want ook vandaag was heel de dag de schilder in het huis, ik heb die dag zelf niet zo veel kunnen doen maar heb daar gewoon wat op me laptop gezeten.

Woensdag.

Weer heel de dag geklust maar ik weet niet meer wat ik allemaal gedaan heb.

Donderdag.

Vandaag zijn we weg geweest voor de laatste elektronische apparaten, nu is eigelijk alles gehaald of besteld. Verder hebben we in de avond alles van de boven verdiepingen weg gelegd of van de vloer gehaald dit omdat ze de volgende dag kwamen egaliseren.

Vrijdag.

In de ochtend kwam de schilder en de man voor de vloer dus het was even passen en meten hoe we het allemaal gingen doen zodat we elkaar niet in de weg zouden lopen. ‘S avond hadden we een verjaardag van mijn neef (de schilder haha). We zouden op de fiets gaan want op deze feestjes vloeit de drank altijd goed. Helaas moeten we ’s nachts wel terug in de regen.

Zaterdag.

Samen met me vader ben ik de voorbereidingen gaan treffen zodat we konden gaan behangen. Maar voor we het wisten was er al veel tijd voorbij. Maar gelukkig hadden we allebei de muren klaar voor dat we naar huis gingen. Jeroen heeft met zijn vader de schuur afgemaakt en het hout op de slaap kamer heeft gemaakt.

Zondag.

We hebben eerst uitgeslapen want het was tenslotte wel weekend. In de middag zijn we nog wat spullen gaan halen bij de Hornbach. Me vader is de trapleuningen gaan schilderen en ik ben samen met me moeder de schuur gaan verven. Verder heeft Jeroen nog allerlei kastjes in elkaar gezet. Rond 19.00 zijn we gestopt want we waren allemaal moe.

 

Volgende week zullen er weer veel klus dagen aan komen en we gaan de goede kant op nog even en dan is alles af. Tot volgende week.

Geef een reactie