Geen tijd om te schrijven. #oktober 4&5.

Goede morgen, het is inmiddels al weer 2 weken geleden dat ik geschreven heb. Nogmaals sorry maar eerlijk we zijn zo druk in het huis bezig dat ik het gewoon te druk heb. Elke vrije dag of vrij uurtje wordt besteed aan het huis. Hierdoor vergeet ik foto’s te maken en vergeet ik al helemaal om te schrijven.

Ook heb ik voor me zelf besloten het anders aan te gaan pakken. Ik ga nog wel een week praatje doen maar niet meer per dag zo kan ik jullie op de hoogte houden van alles, maar als er dan een drukke week is met werk is het niet erg als ik ergens geen foto’s van heb. Maar nu even snel door naar wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurt.

Inmiddels zitten we al in ons huisje en is de eerste week al voorbij. Er moest nog van alles gedaan worden maar inmiddels is het zo goed als af. Verder heb ik de afgelopen weken niet zo heel veel gedaan buiten het huis om. Vanaf komende week zal ik weer wat meer gaan dan en er zullen dan ook weer wat meer update’s komen.

Voor nu tot volgende week ik ga weer verder met de dingen in en om het huis.

Geef een reactie