Een rare week #Januari1

Wat een rare week was dit, een tijd geleden heb ik een moeilijke keuze moeten maken. Namelijk dat ik stopte met me opleiding en voor helpende ging afstuderen. Inmiddels is alles bijna klaar en was dit ook mijn laatste week werken binnen de instelling. Maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging en tijd voor nieuwe avonturen. Maar ik zal jullie eerst mee nemen naar deze week. Waar ik bijna alle dagen heb moeten werken haha.

Ik heb deze week dan ook bijna geen foto’s gemaakt omdat ik daar vrijwel niet aan toe gekomen ben. Maandag heb ik het huis opgeruimd en ’s avonds moest ik werken. Dinsdag was me enige vrije dag waar ik heerlijk van genoten heb. Ik heb die dag ook niet veel gedaan.

woensdag avond moest ik werken en donderdag ochtend ook. Ik ben donderdag na me werk even naar me oma gegaan om nieuwjaar te wensen. Ze was net terug van vakantie, samen met oma nog even naar me moeder geweest. In de avond zijn mark en marina geweest. Mark had eindelijk de aftermovie af. Dit was gefilmd toen de heren samen naar Düsseldorf waren. Filmpje is super leuk geworden Mark goed werk . (zie hier onder)

vrijdag heb ik gewerkt en zaterdag en zondag ook. Zaterdag zijn we nog uiteten geweest met het gezin van Jeroen.

Zondag was dan echt de laatste dag om te werken. Wel raar om weg te gaan maar ik weet dat ik een goede keuze gemaakt heb en kijk voor goede moed naar de toekomst.

Geef een reactie