Een jaar geleden al weer.!

Vandaag een jaar geleden had ik een idee, of nou ja die gedachten had ik al langer. Maar vorig jaar heb ik de stap gezet om mijn blog online te zetten. Nou is er het laatste jaar behoorlijk wat gebeurt in mijn leven, waardoor het allemaal anders is gegaan als ik gehoopt had.

In het begin.

In het begin kon ik mijzelf goed zetten tot het schrijven van de blogs over mijn week. Ik zelf merkte later dat ik het steeds lastiger vond. Ik heb het meerdere keren op mijn blog gezet dat het een nieuwe start was. Maar ik zal even kort uitleggen hoe dat allemaal kwam.

Het verhaal.

Ik merkte dat ik niet lekker in mijn vel kwam te zitten en had steeds meer moeite met schrijven. Ik werkte 32 uur in de week en daarnaast nog school en een privé leven. Maar dat privé leven was niet zo veel meer. Of ja mijn vrienden en familie zag ik nog genoeg maar bijna alles draaide om school, werk en het huis dat we gingen kopen. Ook daar is veel stress bij komen kijken.

Naast deze dingen kon ik me draai niet goed vinden op mijn werk en had ik er steeds minder zin in. Steeds weer de gedachten dat ik moest gaan werken. Mijn blog leidde daar ook onder, ik probeerde wel te schrijven maar het lukte mij niet.

In november is dan ook het besluit gevallen dat ik me diploma een niveau lager zou halen. Maar dat hield wel in dat ik op zoek moest naar ander werk. Ook hier heb je al wat over kunnen lezen op me blog.

Wat nu.

Inmiddels heb ik een paar maanden thuis gezeten en was schrijven dan ook niet echt van belang. Want ja wat doe je nu als je hele dagen thuis zit.

Maar er gaat het een en ander veranderen.. Ik heb een nieuwe baan en kan binnen kort beginnen. Ook voor mijn blog wil ik wat andere dingen gaan doen. Ik wil meer gaan doen met filmen, hoe ik dat precies ga doen moet ik nog even kijken. Maar ik denk dat ik de weekende ga vloggen. Op welke dag ik ze online ga zetten moet ik even kijken.

Voor nu tot snel!

 

 

Geef een reactie