Bevallen van onze dochter.

Goedemorgen,

inmiddels zijn we weer enkele weken verder, bij de vorige post moest ik nog even werken en inmiddels is onze lieve dochter geboren en nu vandaag 12 dagen oud. Ik ga niet vertellen over de bevalling dit vind ik privé. Maar vertel jullie wel hoe ik de afgelopen dagen heb ervaren.

Na mijn bevalling ben ik 1 nacht in het ziekenhuis moeten blijven. Eenmaal thuis begon de ”roze wolk”. Ik kan super fijn terug kijken op mijn periode met de kraamzorg. Wat een fijne dagen hebben we gehad, ze legde alles uit en al vroeg ik de raarste dingen of iets voor de zoveelste keer dan nog vertelde ze het nog een keer.

Maar dan na die dagen sta je er echt alleen voor samen met je partner, eerlijk dit vond ik best spannend. Ondanks dat we al veel zelf deden en we iedere dag vanaf 3 uur tot de volgende ochtend half 9 alleen waren. het bleef spannend. Maar ook dat ik allemaal goed gekomen.

Ja ik vind de slapeloze nachten iets wat waar, of ja ik dacht dat het me makkelijk zou af gaan. Vooral in de dagen dat ik ook last had van de welbekende kraamtranen zat ik er soms echt doorheen. En op de een of andere manier maakte me ook onzeker of ik alles wel goed doe. Maar alles loopt zoals het zou moeten enz. Dus twijfel is nergens voor nodig zoals de mensen om me heen steeds tegen me zeggen.

Ik ga nu weer  verder genieten van deze dag en lekker met ons meisje knuffelen en alle aandacht geven aan haar.

Dikke kus en tot snel.

 

Geef een reactie